NIEUW

Tinten van autoruiten

Wij werken met de laatste nieuwe technologie waardoor na het plaatsen de witte randen tot het verleden behoort. Helder en krasvrij. Bij ons enkel en alleen een uitstraling die gelijk staat met een optie vanuit de fabriek en met levenslange garantie!

Over Mobile Car Clean

Mobile Car Clean is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden & extra glans bezorgen van auto's met garantie. Mobile Car Clean, uw auto met glans geslaagd!

Reinigen, onderhouden & extra glans voor uw auto met garantie!

Mobile Car Clean

Reconditionering Service

Hoe is de staat van uw lak? Zitten er veel beschadigingen op uw auto? Heeft u extra wensen van reinigen, het behandelen van specifieke onderdelen, interieurreiniging, etc.Wij zijn vernieuwend

Verlengt de levensduur van nieuwe lak. Maakt oude doffe lak weer als nieuw. Eenmaal behandeld zal uw auto een unieke lakbescherming hebben.

Showroomglans doet uw auto stralen zoals pas aangekocht.

Wij zijn uniek

De harde hoogglansbescherming geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industriële uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen.

Verkleuring en verbleking door ultra-violet zonlicht is verleden tijd.

Bovengenoemde werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door onze specialisten met Opti-Coat Pro en met garantie. Het resultaat van de behandeling is verbluffend, het is niet te vergelijken met andere lakbeschermers en reinigingsmiddelen die na 1 seizoen totaal verdwenen zijn. De glans is veel dieper en hoger en blijft jaren beschermen, behoudt zijn hoogglans en beschermt uw auto oa. tegen uv straling, verkleuring, zure regen, sneeuw, ijs, zout, verbleken etc. Na de behandeling ontvangt u een schriftelijke garantie. Om het resultaat te behouden, raden wij u aan de voorwaarden en wasvoorschriften aan te houden. Kwaliteitsbewaking is voor u en ons van groot belang, daarom is het belangrijk om één maal per jaar een gratis kwaliteitscontrole uit te voeren.

Showroomglans doet uw auto stralen zoals pas aangekocht!

Mobile Car Clean

Reiniging & Bescherming

Wat moet er allemaal behandelt worden? Zitten er veel beschadigingen op uw interieur? Heeft u extra wensen van reinigen, het behandelen van specifieke onderdelen, raamcoating, polijsten, simoniseren, etc.

Een meerwaarde voor uw auto en een bescherming van uw investering!

Mobile Car Clean

Resultaten

Met een professioneel gespecialiseerd team reinigen en beschermen wij zowel algemeen interieur, vloerbekleding, lederen interieur, velgen, etc met daarnaast een professionele simonisatie om uw lak te beschermen en het professioneel polijsten zodat waskringen, lichte krassen en hologrammen verdwijnen. Genoeg gepraat, hierbij het resultaat:


Garantie, op lakwerk & bekleding ongeacht de leeftijd!

Mobile Car Clean

Contact

info@mobileclean.be
+32 495 75 24 69

Brusselsesteenweg 751, 9050 Gentbrugge, Belgium
(Dirk De Meulemeester - BE 0881.293.894)

Maandag: 08h30 - 18h00
Dinsdag: 08h30 - 18h00
Woensdag: 08h30 - 18h00
Donderdag: 08h30 - 18h00
Vrijdag: 08h30 - 18h00
Zaterdag: 08h30 - 12h00
Zondag: Gesloten